Aktuellt

Aktuellt 2018

Lotta Gahrton Prod är kontinuerligt verksamma i Tensta och på K A Almgrens Sidenväveri. Världens Scenkonst är ett årligt återkommande projekt i samarbete med bl a Etnografiska museet. Under 2017/18 turnerar vi med befintliga produktioner i Stockholmsregionen samt nationellt i Västernorrland, Skåne, Halland, Sörmland, Jämtland och på Gotland. Internationellt besöker vi både USA (APAP) och Armenien.

Hösten 2018 är vi inbjudna med produktionen Malala – en av många till den internationella scenkonstfestivalen High Fest i Yerevan i Armenien. Besöket är en del av ett planerat treårigt projekt för att stärka demokrati och barns rättigheter i landet. Artiklarna kommer spelas på Estrad Norr i Östersund med tillhörande Skapande Skola workshops för årskurs 5. För mer aktuella spelningar se Kalendarium. 

Vi fortsätter vara en del av Tensta Dansar-nätverket och deltar i planeringen av den årliga festivalen.


Lotta Gahrton Prod jobbar kontinuerligt med Skapande Skola. Vi erbjuder olika typer av Danspaket med workshops och föreställningar för barn i alla åldrar! 

Under våren 2018 gjorde vi ett projekt på Stockholm Sjukhem med Kultur i vården – workshops och föreställningar i rehabilitering och äldrevård. Tack till alla som medverkade, det var underbart att se er dansglädje! 


Vill du beställa en föreställning, boka ett projekt eller diskutera ett samarbete? Har du sett en föreställning och vill berätta vad du tyckte? Skriv till oss: info@lottagahrtonprod.se

kontakt

Lotta Gahrton – Konstnärlig ledare
lotta@lottagahrtonprod.se

Helen Pettersson – Producent
helen@lottagahrtonprod.se

Viktoria Bien – Webbansvarig
viktoria@lottagahrtonprod.se

För allmänna frågor, bokningar och samarbeten:
info@lottagahrtonprod.se